FAKTA: Til dig der vil vide mere

Overvejer du at blive deltids- eller frivillig brandmand, kan du se her, hvad der skal til. Klik på cirklerne eller se filmene. Det vil give dig endnu mere viden om brandmandsjobbet, og hvad det kræver af dig.

  • Du har kun 5 minutter!

    Som deltids- eller frivillig brandmand har du kun 5 minutter fra alarmen går, til brandbilen skal kører ud af garagen. Det stiller krav til bopæl og arbejdsplads. Den mentale parathed er også en vigtig faktor. Se med her og hør Benjamin og Henrik fortælle om deres parathed og hvad der sker, når alarmen går. Om det er om natten eller om dagen, hjemme eller på arbejdspladsen, så skal man som deltids- eller frivillig brandmand være klar til at rykke ud.

  • Brandmandsuddannelsen er helt speciel

    Se med og mød blandet andet 3 kvinder som fortæller, hvordan de har oplevet uddannelsen. Du får også et godt indblik i indholdet af uddannelsen og hvilke tanker du skal gøre dig, inden du springer ud i det.

  • Familielivet som brandmand

    Opbakningen hjemmefra er afgørende, hvis du skal få livet som deltidsbrandmand til at fungere. Hør hvordan to forskellige familier får det til at fungere hos dem. Hvilke krav det stiller til familien og også hvilke glæder det giver.